Valikkokohteet Kaikilla kunnioitettavilla kahviloilla pitäisi olla

Valikkokohteet

Kofeiini asettaa sinut korkealle aromillaan; samoin kuin grillattujen hampurilaisten tihkuva juusto. Kahvilassa ei ole yhtä hyvää paikkaa, josta päästä hetkeksi sielua rauhoittavaan kokemukseen. Siemukahvi kahvia, jonka avulla voit rekisteröidä lämpöä sisälläsi, voitko tuntea rakkauden, on kiistatta paratiisi, josta kaikki haaveilevat. Kuva muuttuu, kun pystyt lähettämään kahvia ja herkullisia leivonnaisia. Sinulla on oltava käsitys siitä, kuinka ja minkä kahvilan tulisi olla houkutellakseen asiakkaita, joista valikko määrittelee yrityksesi elämän. Muista lisätä seuraavat kohteet live-kasino-malesian valikkoon saadaksesi kahvilasi syrjäyttämään muita kadulla.

1. käsintehty kahvi

Ikä, joka valitsi alennuskahvipakkaukset aamukautista varten, on kaukana. Artisanal-kahvi on korvannut taloudellisen tavan ottaa kofeiinia takeaway-kuppeihin. Kultainen suhde, sileys ja joustava mikrovaahto määrittelevät hyvän kupin käsityöläistä kahvia. Osta lattea tai käsinpuristettua kahvia Chye Seng Huat Hardware -yritykseltä (Papa Palheta) ja odota, että ilo leviää kaikkialle.

2. Kuppikakut

Kuppikakut

Pienet kakut miehittävät yhdessä makeisten värikkäitä hyllyjä houkutellakseen lapsia ja aikuisia. Kahvilan makea tuoksuiset sisätilat pitävät taikuutta saada asiakkaiden suu vettä. Sen lisäksi, että cupcakes ovat elinvoimaisesti söpöjä, ne ovat myös erityisiä sen ominaisuuden vuoksi, että ne ovat helppo leipoa. Näiden lisääminen valikkoosi lisää epäilemättä väriä siihen ja takaa myymäläsi asiakassuhde.

3. Munat Benedictus

Amerikkalainen ja englantilainen aamiainen on melko yleinen näinä päivinä, joista munien benedictistä on tullut katkottua kahviloissa, jotka tarjoavat amerikkalaista aamiaista. Haudutetut munat, kinkku ja tarttuva hollandaise-kastike, joka on täytetty englantilaisen muffinssin kahteen puolikkaaseen, tekevät herkät munat siunauksiksi. Lisäämällä pohja oranssia briochea ja kierre sianlihan vatsaa, lautaselle annetaan lisämauste, joka puree sekoittamatta äärettömiä makuja.

4. Avoimet kasvot

Useampi kuin yksi syy vaatii sinua lisäämään tämän ruoan valikkoosi. Avoimet kasvovoileivät ovat yksi parhaimmista kohteista, jotka voidaan vangita sosiaalisen median viestiin, mikä tuottaa enemmän asiakkaita. Se on toinen helppo valmistaa ruokalaji, joka vaatii paikan valikossa sen taivaallisen maun vuoksi. Brioche-leipä, jonka päällä on savustettu lohi-guacamole ja tryffelisieni, tekee alkeellisimmasta ja kunnollisimmasta voileivän. Kapselien, oreganon, leivottujen perunoiden, sipulien ja juuston sirottaminen voileipän päälle tekee siitä vieläkin haluttavamman.

Avoimet kasvot

5. Sateenkaarikakku

Tämä maailmankuulu kakku 12joker Malesia on valloittanut sydämet niin paljon, että ne vaeltavat jatkuvasti kompastuakseen parhaaseen paikkaan, joka leipoo makean sateenkaarin. Kuusi kerrosta silmiinpistäviä värejä kerääntyy kerrallaan suklaan täyttöön, joka tippuu sivujen yli. Diabetes- ja vegaaniystävällisiä versioita sateenkaarikakusta on saatavana myös useimmissa kahviloissa, jotka odottavat hampaiden uppoavan siihen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *